A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Підгайцівської сільської ради Волинської області"

2021

Дата: від до Скинути

Особливості роботи з дітьми інклюзивної групи

19 жовтня 2021 року відбулася зустріч фахівців ІРЦ з працівниками ЗДО “Малятко”. Під час заходу були обговорені особливості роботи з дітьми інклюзивної групи, та розглянуті такі методи роботи, як сенсорна інтеграція, ABA-терапія, метод альтернативної комунікації PECS, робота з порушеннями у соціальній взаємодії дітей з ООП.

14:48 19.10.2021

Методична допомога для педагогічного колективу Боратинського ліцею

07 жовтня 2021 року відбулася зустріч фахівців ІРЦ та педагогічного колективу Боратинського ліцею. Педагоги отримали методичну допомогу та рекомендації щодо основних принципів адаптації і модифікації навчальної програми для учнів з ООП. Вчителі одержали відповіді на поставлені запитання щодо форм роботи, які можна застосовувати для організації інклюзивного навчання.

14:42 07.10.2021

Музичний квест "У пошуках скарбів"

01 жовтня в ІРЦ відбувся музичний квест “У пошуках скарбів”, де діти разом з батьками виконували різні інтерактивні завдання на музичну тематику. Учасники мали змогу спробувати пограти на різних шумових інструментах та виконати музично-ритмічні вправи. По завершенню заходу діти відшукали скарби у вигляді подарунків від ГО Молодіжний “Рух 323”.

14:29 01.10.2021

Майстер-клас з використанням методів арт-терапії

24 вересня в ІРЦ відбувся майстер-клас з використанням методів арт-терапії. Діти разом з батьками побували в чарівній майстерні митця Гаврила Никифоровича, про яку почули в казці та розфарбовували і прикрасили іграшкового коника - головного героя історії. Учасники спробували себе в ролі акторів лялькового театру та склали міні-історію про лісових звірят. Діти отримали масу позитивних емоцій та подарунки від ГО Молодіжний “Рух 323” . Даний захід відбувся завдяки корекційному обладнанню, яке отримали від Українського Культурного Фонду. Щиро дякуємо усім за співпрацю!

14:23 24.09.2021

Майстер-клас з використання шумових музичних інструментів

09 вересня 2021 року інклюзивно-ресурсний центр відвідали спеціалісти, які за підтримки Українського Культурного Фонду, провели музичні заняття для дітей з особливими освітніми потребами. Діти взяли участь у майстер-класі з використання шумових музичних інструментів, які по закінченню заняття, подаровані інклюзивно-ресурсному центру, для подальшої корекційної роботи.

14:18 09.09.2021

"Мистецтво – інструмент інклюзивного навчання для розвитку обдарованості та пізнавальної сфери у дітей з особливими освітніми потребами"

20 серпня 2021 року фахівці інклюзивно-ресурсного центру мали чудову нагоду взяти участь в проєкті “Мистецтво – інструмент інклюзивного навчання для розвитку обдарованості та пізнавальної сфери у дітей з особливими освітніми потребами” за підтримки Українського Культурного Фонду. Під час заходу тренери проєкту поділилися досвідом використання арт-терапевтичних методів у роботі з дітьми. По завершенню заходу, організатори подарували розвиваючі матеріали для корекційної роботи.

14:14 20.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора