A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Підгайцівської сільської ради Волинської області"

2023

Дата: від до Скинути

Новорічна казка в кожній руці: Інклюзивні майстер-класи та дитячі шедеври!🎄🎁🌟👧🎨

🎄З наближенням Різдвяно-новорічних свят хочеться поділитися теплим настоєм. Фахівці інклюзивно-ресурсного центру провели для дітей серію майстер-класів "Новорічне диво". Учасники з великим задоволенням творили святкові прикраси своїми руками, наповнюючи їх своєю креативністю та любов'ю. Атмосферу затишку доповнило чаювання та солодощі. Діти з задоволенням ласували смаколиками та милувалися своїми неповторними шедеврами. Віримо, що ці миті творчості залишаться в їхніх серцях, а створені власноруч новорічні прикраси стануть невід'ємною частиною святкового настрою в їхніх оселях. ✨🍰🌟

15:15 21.12.2023

Любов та підтримка: Як діти з особливими освітніми потребами зігрівають серця захисників

Національне свято Дня Збройних сил України — це час не лише вшанування мужності та самовідданості наших захисників, але й об'єднання сил та сердець у підтримці. На передодні свята фахівці інклюзивно-ресурсного центру влаштували благодійну акцію «Зігрій військового».  Діти з особливими освітніми потребами виготовили листівки з побажаннями та браслети-обереги для захисників. У результаті спільної праці вдалося зібрати теплі пакунки, у які входять шкарпетки, чай, кава, цукор, енергетичний батончик, браслет та листівка. Ця спільна ініціатива — свідчення того, як важливо об'єднувати сили для підтримки та вдячності тим, хто стоїть на сторожі нашої країни. Нехай ці дарунки приносять радість та тепло в серця наших захисників у цей особливий День Збройних сил України.

09:11 06.12.2023

Фахівці (консультанти) ІРЦ провели "годину запитань" для педагогів

25-26 жовтня 2023 року фахівці (консультанти) ІРЦ провели "годину запитань" для педагогів Піддубцівського та Підгайцівського ліцеїв. Під час заходу були розглянуті найактуальніші питання організації освіти дітей з особливими освітніми потребами.

12:04 27.10.2023

Фахівці ІРЦ взяли участь у  засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП

З 18 вересня 2023 року  по 03 жовтня  2023 року фахівці ІРЦ взяли участь у  засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП в закладах освіти Підгайцівської та Боратинської територіальних громад. Учасники розробили індивідуальні програми розвитку на навчальний рік та для дітей, які цього потребують,  індивідуальні навчальні плани. Крім того визначили подальші напрямки корекційно-розвиткової діяльності.

09:32 06.10.2023

Обереги для захисників виготовили діти в Іклюзивно-ресурсному центрі

Напередодні Дня захисників та захисниць України діти з особливими освітніми потребами та фахівці (консультанти) інклюзивно-ресурсного центру виготовили янголят-оберегів для наших воїнів, в долоні яких вклали побажання та слова підтримки для військових. Після майстер-класу діти взяли участь спортивній естафеті.

08:49 29.09.2023

В Інклюзивно-ресурсному центрі вчили як запобігти психологічній травмі у дітей під час війни

26 вересня 2023 року  фахівці (консультанти) ІРЦ провели 2 просвітницьких заходи для батьків дітей з ООП та педагогічних працівників  закладу дошкільної освіти "Малятко" на тему "Діти та війна". У ході цих заходів учасники отримали інформацію стосовно вікових особливостей та способів проживання дітьми гострих кризових станів в умовах війни. Крім того, фахівці ІРЦ надали практичні рекомендації стосовно профілактики психологічних  травм у дітей.

12:08 27.09.2023

Фахівці ІРЦ взяли участь у підсумкових засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП

З 22 травня 2023 року  по 12 червня 2023 року фахівці ІРЦ взяли участь у підсумкових засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП в закладах освіти Підгайцівської та Боратинської територіальних громад. Учасники засідань обговорили динаміку розвитку дітей, які  перебувають на інклюзивному навчанні, провели моніторинг результатів навчальної діяльності та підбили підсумки роботи за ІІ семестр. Командами супроводу були визначені подальші напрямки навчально-корекційної діяльності на новий навчальний рік.

11:53 16.06.2023

В рамках Міжнародного дня захисту дітей фахівці ІРЦ провели захід для вихованців інклюзивної групи ЗДО

1 червня 2023 року в рамках Міжнародного дня захисту дітей, фахівці ІРЦ провели для вихованців інклюзивної групи ЗДО «Малятко» захід, в ході якого діти колективно створили композицію «Віночок єднання», виконали руханку та відобразили свої дитячі мрії малюнками на асфальті.

13:59 01.06.2023

Фахівці інклюзивно-ресурсного центру провели  для дітей та їх мам майстер-клас «Мамине тепло» до Дня матері

Фахівці КУ "ІРЦ Підгайцівської сільської ради"  для дітей та їх мам провели майстер-клас «Мамине тепло» до Дня матері. Дітки власноруч виготовляли поробку з маленькими сонячними комашками, використовували природні матеріали та фарби.

15:40 12.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора