A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Підгайцівської сільської ради Волинської області"

2022

Дата: від до Скинути

Майстер-клас по виготовленню листівок та брелоків для військових

В останній тиждень листопада фахівці (консультанти) інклюзивно-ресурсного центру провели для дітей з особливими освітніми потребами серію майстер-класів по виготовленню листівок та брелоків для військових. Діти власноруч виготовили листівки зі словами подяки та підтримки нашим воїнам. Ми віримо, що роботи виготовлені дитячими рукамиМайстер-клас зігріють серця наших мужніх військових  та додадуть сил боротися за ПЕРЕМОГУ! Щиро дякуємо діткам та батькам, які долучилися!!! 

14:06 02.12.2022

Участь у підсумкових засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу

З 01 червня 2022 року  по 21 червня 2022 року фахівці ІРЦ взяли участь у підсумкових засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП в закладах освіти Підгайцівської та Боратинської територіальних громад.

11:39 21.06.2022

Майстер-клас «Веселка миру»

У рамках заходів до Міжнародного дня захисту дітей фахівці ІРЦ провели майстер-клас «Веселка миру». Діти із задоволенням взяли участь у виготовленні листівки, на якій веселка заграла різнокольоровими барвами.

12:27 01.06.2022

ІРЦ в умовах воєнного стану здійснює супровід внутрішньо переміщених осіб з ООП

29 квітня 2022 року під час засідання Кабінету Міністрів України було ухвалено зміни до Положення про інклюзивно-ресурсні центри щодо розширення кола завдань на період дії воєнного стану.

09:03 29.04.2022

Семінар-практикум «Адаптація і модифікація навчальних програм»

Фахівці ІРЦ провели семінар-практикум для педагогічного колективу Пальченської гімназії на тему: «Адаптація і модифікація навчальних програм». Під час заходу шкільна команда збагатила знання про особливості розробки навчальних (предметних) програм для дітей з ООП. В ході практичної частини семінару педагоги виконали тренувальні вправи по адаптації і модифікації навчальних програм з математики, української мови та природознавства.

12:05 23.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора