A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Підгайцівської сільської ради Волинської області"

2023

Дата: від до Скинути

Директор ІРЦ взяв участь у засіданні круглого столу кафедри спеціальної та інклюзивної освіти ВНУ імені Лесі Українки

30 березня 2023 року директор ІРЦ, Юрій Михайлович Туровський, взяв участь у засіданні круглого столу кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Волинського національного університету імені Лесі Українки на тему «Актуальні проблеми підготовки фахівців у галузі спеціальної та інклюзивної освіти: обговорення освітньо-професійних програм». Обговорювались наступні питання: 

10:50 31.03.2023

Фахівці (консультанти) ІРЦ Підгайцівської сільської ради підвищували кваліфікацію на семінарі - практикумі   за напрямком "Розвиток професійних компетентностей"

Фахівці (консультанти) ІРЦ Підгайцівської сільської ради підвищували кваліфікацію на семінарі-практикумі за напрямком "Розвиток професійних компетентностей" та отримали знання основних принципів організації безпечного освітнього середовища.

10:40 22.02.2023

Фахівці ІРЦ взяли участь у  засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП

З 26 грудня 2022 року  по 23 січня 2023 року фахівці ІРЦ взяли участь у  засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП в закладах освіти Підгайцівської та Боратинської територіальних громад. Учасники підбили підсумки роботи за І семестр, обговорили динаміку розвитку дітей, провели моніторинг результатів навчальної діяльності, зміни в пізнавальній та емоційно-вольовій сферах, обмінялися результатами спостережень та інформацією про сильні сторони учнів. Визначили подальші напрямки навчально-корекційної діяльності на наступний семестр.

10:39 24.01.2023

Консультактивна онлайн-зустріч з питань роботи на порталі "Україна. Інклюзія"

05 січня 2023 року директор ІРЦ Юрій Туровський  провів консультативну онлайн-зустріч з питань роботи в системі "Україна. Інклюзія". У ході заходу педагогічним працівникам Підгайцівської та Боратинської ТГ, що відповідають за роботу на порталі, було надано алгоритм дій щодо збереження індивідуальних програм розвитку для дітей з ООП.

15:29 06.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора