A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Підгайцівської сільської ради Волинської області"

Оголошується конкурс на посади педагогічних працівників комунальної установи ''Інклюзивно-ресурсний центр Луцької районної ради''

Дата: 04.12.2018 11:00
Кількість переглядів: 28

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр Луцької районної ради» оголошує конкурс на посади педагогічних працівників. 

Конкурс проводиться у відповідності до Положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру №28/40, затвердженого рішенням Луцької районної ради від 26 червня 2018 року. 

Повне найменування: 

- комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр Луцької районної ради». 

Юридична адреса інклюзивно-ресурсного центру: 

- 43021, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Винниченка, 67. 

Найменування посад: 

- вчитель-логопед комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Луцької районної ради» - 1 ставка; 

- вчитель-дефектолог (олігофренопедагог) комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Луцької районної ради» - 1 ставка; 

- практичний психолог комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Луцької районної ради» - 2 ставки; 

- вчитель-реабілітолог комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Луцької районної ради» - 1 ставка. 

Умови оплати праці: 

- на педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру поширюються умови оплати праці, умови надання щорічних відпусток та інші пільги, встановлені законодавством для педагогічних працівників спеціальних закладів загальної середньої освіти. Права, обов’язки і відповідальність педагогічних працівників ІРЦ, умови їх матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом. 

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посади педагогічних працівників ІРЦ: 

На посади педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру призначаються особи, які мають вищу педагогічну (психологічну) освіту ступеня магістра:

  • вчитель-логопед - спеціальність Спеціальна освіта (логопедія), Корекційна освіта (логопедія), Дефектологія (логопедія); стаж роботи за фахом не менше трьох років.
  • вчитель-дефектолог (олігофренопедагог) - спеціальність Спеціальна освіта (олігофренопедагогіка), Корекційна освіта (олігофренопедагогіка), Дефектологія (олігофренопедагогіка); стаж роботи за фахом не менше трьох років.
  • практичний психолог - спеціальність Психологія (Практична психологія), стаж роботи за фахом не менше трьох років.
  • практичний психолог - спеціальність Психологія (Практична психологія).
  • вчитель-реабілітолог - спеціальність Фізична реабілітація.

Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі та строк їх подання: 

- претендент, який виявив бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) у відділ освіти, молоді та з питань фізичної культури і спорту Луцької районної державної адміністрації вул. Кривий Вал, 28, м. Луцьк, 43021 такі документи: 

  • копію паспорта громадянина України; 
  • письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі; 
  • копію трудової книжки; 
  • копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; 
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних. 

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу. 

Подання документів для участі в конкурсному відборі здійснюється до 29 грудня 2018 року

У разі надсилання документів поштою, датою подання документів вважається зазначена на поштовому штемпелі. 

У разі невідповідності наданих документів встановленим вимогам, претенденти до конкурсного відбору не допускаються, про що їм повідомляється. 

Документи, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали. 

Усі претенденти, які своєчасно подали документи для участі у конкурсі, повідомляються про прийняте рішення щодо їх кандидатур не пізніше десяти календарних днів з дати закінчення строку подання документів. 

Дата, місце та етапи проведення конкурсного відбору: 

- конкурс проводитиметься 10 січня 2019 року за адресою: Відділ освіти, молоді та з питань фізичної культури і спорту Луцької районної державної адміністрації вул. Кривий Вал, 28, м.Луцьк, 43021. 

За додатковою інформацією звертатись у відділ освіти, молоді та з питань фізичної культури і спорту Луцької районної державної адміністрації вул.Кривий Вал, 28, м. Луцьк, 43021 тел. 728777, ел. пошта irc.lutsk.rr@gmail.com. Директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний цент Луцької районної ради» Туровський Юрій Михайлович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора