A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Підгайцівської сільської ради Волинської області"

Організація професійної діяльності вчителя-дефектолога інклюзивно-ресурсного центру

Дата: 19.11.2019 11:39
Кількість переглядів: 64

19 листопада на базі КУ «ІРЦ Луцької районної ради» відбувся семінар-практикум для вчителів-дефектологів: «Організація професійної діяльності вчителя-дефектолога інклюзивно-ресурсного центру».

Тамар Мазурик, завідувач ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти ВІППО розповіла про професійний профіль та робочу документацію вчителя-дефектолога.

Юрій Туровський, директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Луцької районної ради» ознайомив учасників із методичними рекомендаціями щодо організації та умов проведення оцінки освітньої діяльності дитини вчителем-дефектологом в умовах ІРЦ.

Наталія Гмитрук, практичний психолог ІРЦ Ківерцівської міської ради ознайомила учасників із особливостями побудови консультативної роботи з батьками дитини з ООП.

Надія Загола, вчитель-дефектолог ІРЦ Луцької районної ради на практичному модулі ознайомила учасників із методами оцінки знань, здібностей, умінь і навичок дитини з порушеннями інтелектуального розвитку вчителем-дефектологом в умовах ІРЦ.

Інна Патаєва, вчитель-дефектолог Володимир-Волинського ІРЦ представила корекційно-розвиткове заняття з дитиною з порушенням інтелектуального розвитку.

Учасники мали можливість обмінятися досвідом та напрацюваннями з колегами, поставили нові цілі та завдання для подальшої співпраці.

   

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора